Kontorsprodukter som du behöver

Det finns en rad olika kontorsprodukter som man behöver till sitt kontor. Det är viktigt att ha ett välutrustat kontor för effektivt och behagligt arbete. Saknar man något verktyg eller tillbehör kan det stanna upp arbetet i onödan vilket kan skapa frustration. Både i hemmet och på jobbet är det bra att ha de tillbehör som behövs.

Lista på vanliga kontorsprodukter som man behöver

Skrivbordsartiklar
Det finns en rad olika skrivbordsartiklar som är bra att ha. Allt från papper till pennor och pennställ. Några av dessa kommer vi nämna nedan.

Pennor och ritmaterial
Pennor är grundläggande när det gäller kontor och det finns pennor i många varianter, vanligast är blyerts eller kulspets. Ritmaterial är också viktigt för att kunna anteckna eller göra skisser.

Etiketter
Etiketter är alltid bra att ha, särskilt om man ska märka upp och sortera det man har på sitt skrivbord.

Block och papper
Block och papper är grundläggande, inte minst för dig som föredrar att skriva för hand på papper snarare än att använda dator.

Kuvert, post och emballage
Kuvert är viktigt att ha om du skickar mycket brev. Det finns både fönsterkuvert och vanliga vita utan fönster. Kuvert finns i en rad olika storlekar, A5 och A4 eller vanligt.

Kontorsprodukter

Märkning och skyltning
För att kunna märka upp saker och för att kunna skylta är det bra att köpa på sig lite tillbehör för ändamålet.

Sortering och förvaring
För att skapa ett strukturerat arbetssätt och för att behålla ordningen även vid mer avancerade sysslor har man stor hjälp av bra produkter för sortering och förvaring.

Almanackor och planering
Almanackor och planeringsverktyg hjälper dig att hålla ordning på tiden och inte missa viktiga händelser eller möten.

Konferens och presentation
Ska du medverka vid en konferens eller hålla i en presentation finns det gott om redskap och verktyg som underlättar och gör att du kan prestera på topp.

Kontorsmaskiner och tele
Telefontillbehör är viktigt för god kommunikation med din omgivning – ett isolerat kontor är inte framtidens kontor!

Datortillbehör
Många nöjer sig med en laptop och kanske en trådlös mus. Men vill du ha bättre ergonomi bör du satsa på en större skärm och ett större mer användarvänligt tangentbord.

Maskintillbehör och förbrukning
I kontoret använder du en rad olika förbrukningsvaror, som till exempel skrivpapper, kopieringspapper med mera.

Möbler, lampor och elartiklar
Att ha en bra kontorsstol är grundläggande för bekvämt arbete. Ett höj- och sänkbart skrivbord är också bra. Man får heller inte glömma belysningen som blir extra viktigt under de mörkare årstiderna.

Comments are closed.