Välj rätt Pennställ

Har du mycket pennor som ligger på olika platser i ditt hem och kanske på olika platser på ditt kontor eller skrivbord? Ett bra sätt att hålla ordning på dina pennor är att ha ett ställe att samla dem på. Då är det perfekt med ett pennställ. Ett pennställ är ett tillbehör för förvaring av pennor som finns i alla möjliga tänkbara varianter, former och storlekar. Gemensamt för dem alla är att de används för att förvara pennor.

Olika utformning av pennställ

Pennställ kan vara runda, fyrkantiga eller ovala. Det finns rektangulära pennställ och det finns pennställ i massor av olika material. Några vanliga material när det gäller pennställ är till exempel trä, metall, glas och keramik. Pennställ är en personlig vara som man gärna passar in i den miljö där pennstället ska stå. Pennställ finns som små korgar men även med flera runda förvaringsboxar.

Pennställ passar perfekt på skrivbordet, till exempel bredvid datorn eller där du förvarar dina papper. De flesta pennställ rymmer flertalet pennor, vanligt är att de rymmer cirka 5-15 pennor. Det går alldeles utmärkt att köpa ett par eller flera pennställ för att på det sätter rymma fler pennor.

Penhållare metall

Ett tips är att sortera upp pennorna efter typ i flera olika pennställ. Pennställ finns i massor av olika färger och det kan vara snyggt att sortera upp olika typer av pennor i pennställ med olika färger – på det sättet håller du enkelt ordning på dina pennor. Pennställ kan också kallas för pennmugg i vissa affärer och i vissa sammanhang. Kom ihåg när du köper ditt pennställ att du ska leva med det länge och att du kommer se det ofta och använda det mycket – så därför kan det vara värt att lägga någon extra slant för att få ett pennställ som du verkligen gillar och som är lite personligt. Pennställ är ett roligt och snyggt tillbehör som kan bli en fin dekoration på ditt skrivbord.

Priser på pennställ
Priset på pennställ varierar – du kan få ett enkelt pennställ för bara några tior, men vill du ha ett exklusivare pennställ kan du få betala flera hundra kronor. Allt handlar om vilket smak du har, vilken kvalitet du vill ha och hur mycket du är beredd att betala.

Pennställ i handeln
Pennställ hittar du i de flesta hobbybutiker och i butiker som säljer kontorsvaror, men även i hobbybutiker.

Comments are closed.