De flesta kan nog hålla med om att egna bilder och foton på familjen, platser eller föremål som betyder något har ett stort affektionsvärde. Idag är det dessutom väldigt populärt att skapa egen konst som man på olika sätt kan inreda hemmet med. Har du ett vackert fotografi som du skulle vilja omvandla till en tavla i passande storlek?

 

Ge bort en oförglömlig present

Att ge bort en personlig och minnesvärd present är inte längre omöjligt. Här kan man bland annat designa sin egen canvastavla där valfri bild helt enkelt trycks på en högkvalitativ canvasduk med ett färgdjup som på ett unikt sätt lyfter fram bildens detaljer. Det finns också ett antal olika storlekar och färgnyanser att välja bland och bilden monteras för hand på kilram. Canvastavlan är den perfekta presenten som skänker personlig glädje och som levereras antingen stående eller liggande.

 

Blickfång

Det är också möjligt att designa en egen forextavla. Denna variant bygger på att den utvalda bilden UV-printas på en skiva av hård skumplast. Denna teknik lämpar sig extra bra för större tavlor och bäst för förstoringar. Även den ramlösa designen är mycket fördelaktig och upphängningsfunktionen är dold bakom själva tavlan. Resultatet blir en väggdekor som verkligen gör skillnad och som framhäver såväl själva bilden som rummet i sig.

 

Konst inne och ute

Den som vill satsa på att sätta en personlig prägel på uterummet, altanen eller uteplatsen kan satsa på alternativet som kallas Dibond. Här printas det utvalda motivet på en mattborstad aluminiumskiva. Även här används UV-Printing som ger både svartvita bilder och färgbilder en utmärkt färgåtergivning såväl som en helt reflexfri yta som kan användas lika bra ute som inne. Det finns ett antal olika storlekar att välja bland för den som önskar detta designalternativ.

 

Enkla lösningar med unika resultat

Oavsett vilken lösning som passar tillfället bäst kan man med fördel även fundera över att satsa på en unik bildserie i varierande storlekar som kan pryda en fondvägg i hemmet. På detta sätt kan man med några enkla knapptryck skapa ett personligt galleri i biblioteket eller vardagsrummet. Att skapa sin egen konst eller en högst personlig och minnesvärd gåva behöver inte vara varken svårt eller dyrt.

 

designa egen canvas tavla